Rockerii se adună la concerte alături de Kempes, la Timișoara și Arad

Rockerii se adună la concerte alături de Kempes, la Timișoara și Arad

0
DISTRIBUIȚI
Formația Kempes susține un concert la Timișoara

Ovidiu Ioncu „Kempes”, una dintre vocile de aur ale rock-ului românesc, revine cu un recital în fața fanilor timișoreni, evenimentul urmând să se desfășoare la sfârșitul acestei săptămâni în clubul Capcana.

Kempes s-a născut la Arad şi a devenit cunoscut melomanilor din România, în 1988, ca solist al trupei Cargo.


Porecla de „Kempes” a primit-o datorită asemănării cu fotbalistul argentinian Mario Kempes, în vogă la sfârșitul anilor ’70 și începutul anilor ’80. Până în 2003, Kempes a contribuit definitiv la creșterea și succesul trupei Cargo, fiind recunoscut de toți iubitorii de rock pentru vocea sa puternică. Formaţia care poartă numele său a lansat albumul „Regăsire”, discul fiind editat prin intermediul Universal Music România. Materialul discografic s-a lansat printr-un concert extraordinar în fața a aproape 2.000 de oameni prezenți în Berăria H din București. Albumul „Regăsire” conține, pe lânga piese clasice de heavy metal, și o melodie acustică înregistrată împreună cu cvartetul Blade Strings. Versurile prezente pe acest disc sunt semnate de Ștefan Dandu, Dinu Olărașu si Florin Chilian.

Concertul din Timișoara al formației Kempes va avea loc sâmbătă 26 octombrie de la ora 21 la clubul Capcana, iar biletele costă 45 lei în avans și 50 lei la fața locului. Vineri, 25 octombrie, formația Kempes va susține un recital în clubul Flex din Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.