Un nou timişorean la lotul naţional U21. Selecţionata pregătită de Mirel Rădoi...

Un nou timişorean la lotul naţional U21. Selecţionata pregătită de Mirel Rădoi se pregăteşte de jocurile cu Ucraina şi Irlanda de Nord

0
DISTRIBUIȚI
Marius Marin / Facebook

Naţionala U21, cu o garnitură uşor schimbată faţă de cea care impresiona în vară la Europeanul din Italia, îşi continuă campania de calificare la EURO 2021. Printre noii recruţi ai lui Mirel Rădoi se află şi timişoreanul Marius Marin, care evoluează constant la Pisa, acum în Serie B.

În schimb, pe lista finală nu a rămas un alt jucător originar de pe Bega. Vlad Dragomir, care a participat şi la Euro precedent, şi care la rândul său e titular la Perugia, tot în eşalonul secund italian. Marin (21 ani) a jucat în cinci partide de Serie B cu Pisa, alături de care a promovat în vară.


Mijlocaşul central a început în patru jocuri din primul minut şi are în cont un assist.

După prima partidă din actuala campanie de calificare, 1-2 în Danemarca, selecţionerul Mirel Rădoi s-a plâns chiar de unele lipsuri în zona mediană. Marin a crescut la ACS Poli, de unde a trecut la ASU Poli. Remarcat în Liga 3 el a fost acontat de Sassuolo, grupare care l-a împrumutat din sezonul trecut la Pisa.

În lotul final a fost chemat şi un alt ex-alb-violet, Cosmin Dur-Bozoancă (U Cluj).

România – Ucraina se dispută pe 10 octombrie, de la ora 20.30 pe stadionul “Ilie Oană” (Ploiești). Iar România – Irlanda de Nord, 14 octombrie, ora 20:30 , stadion “Anghel Iordănescu” (Voluntari)

Lotul selecționat:

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Cosmin Dur-Bozoancă (Universitatea Cluj)

Fundași: Andrei Rațiu (Villarreal / Spania), Radu Boboc (Viitorul Constanța), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore (ambii Dinamo), Alexandru Pașcanu (CFR Cluj), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaș)

Mijlocași: Tudor Băluță (Brighton / Anglia), Marius Marin (Pisa / Italia), Andrei Ciobanu (Viitorul Constanța), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Olimpiu Moruțan, Răzvan Oaidă, Dennis Man (toți FCSB), Mihai Neicuțescu (Dinamo), Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova)

Atacanți: George Ganea (Viitorul Constanța), Adrian Petre (Esbjerg / Danemarca), Denis Drăguș (Standard Liege / Belgia)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.