S-a deschis cea mai înaltă parcare din Timișoara, o nouă opțiune pentru...

S-a deschis cea mai înaltă parcare din Timișoara, o nouă opțiune pentru șoferii care au treabă în zona centrală

1
DISTRIBUIȚI

Mulberry Development a dat în folosință Isho Parking, parcarea supraetajată din noul cartier Isho, situată la câteva minute de mers pe jos de Piața Unirii și centrul istoric al Timișoarei.

În Timișoara, s-a deschis una din cele mai înalte parcări supraetajate din țară, desfășurată pe 9 etaje și cu o capacitate de 700 de locuri. Isho Parking va avea un sistem de management inteligent al locurilor disponibile. Va deservi noua clădire de birouri din proiectul Isho, dar va putea fi folosită și de șoferii care au nevoie să acceseze zona centrală a orașului, funcționând atât pe bază de abonament, cât și cu tarifare orară.


Noua facilitate va contribui la îmbunătățirea semnificativă a condițiilor de trafic din una din cele mai afectate zone din oraș din cauza lipsei locurilor de parcare – Bulevardul Take Ionescu – Punctele Cardinale – zona pietonală din Cartierul Cetate.

Isho Parking are un sistem de camere video care detectează numerele de înmatriculare ale autoturismelor permițând accesul abonaților fără a mai fi necesară utilizarea unui card de acces. De asemenea, automatele de parcare sunt dotate cu POS pentru a facilita timpul de așteptare pentru efectuarea plății prin încurajarea tranzacțiilor efectuate electronic. Abonamentele pot fi accesate direct prin echipa Isho. Rezervările pot fi făcute prin email la octavian.russ@isho.ro sau telefon la 0371 33 63 63.

Celor 700 de locuri de parcare disponibile odată cu darea în folosință a noii facilități, li se vor adăuga alte 1.300 în zona subterană a clădirilor de locuințe și birouri care vor constitui proiectul multifuncțional Isho, astfel încât în noul cartier să fie disponibile peste 2.000 de locuri de parcare. Isho va deveni astfel cel mai bine deservit cartier din Timișoara din punct de vedere a spațiilor de parcare. Organizarea parcajului în cartierul Isho, în subteranul clădirilor de locuințe și în parcarea supraetajată, este gândită pentru a putea crea o zonă rezidențială complet pietonală la nivelul solului. Spațiul care rezultă este utilizat pentru amenajarea unui parc generos, pentru piste de biciclete, precum și pentru crearea unui parcurs pietonal coerent și estetic, animat de terase, magazine, restaurante și cafenele.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.