Început cu stângul pentru SCM Timişoara. „Leii” au fost bătuţi de piteşteni...

Început cu stângul pentru SCM Timişoara. „Leii” au fost bătuţi de piteşteni la o diferenţă mare

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara a completat o zi neagră pentru echipele locale cu o înfrângere fără drept de apel în faţa celor de la BCMU FC Argeş Piteşti. A fost în final „doar” 84-71 pentru alb-violeţii vizitatori după ce baschetbaliştii pregătiţi de Dragan Petricevic au marcat doar 24 de puncte în prima jumătate a partidei.

Nu a fost deloc începutul de sezon aşteptat de fanii „Leilor din Banat”.


Primul sfert a fost poate şi cel mai echilibrat după evoluţia scorului, fiind cedat de timişoreni cu 18-27. A urmat însă o cădere abisală, cu doar şase puncte marcate în decursul următoarelor zece minute din meci, astfel că la pauză argeşenii aveau deja un avantaj confortabil (24-49)

La începutul sfertului 3 „vulturii” au reuşit să aibă un avantaj maxim de 31 de puncte! Evident, la adăpostul scorului, diferenţa de pe tabelă s-a strâns. Treptat gazdele au revenit în joc şi au reuşit să-şi adjudece, mai mult simbolic, sferturile 3 şi 4.

Pentru SCM Timişoara urmează un nou meci acasă în campionat, poate la fel de complicat, cu SCMU Craiova, dar şi o şansă de revanşă, pe 21 octombrie, de la ora 18.30.

Cel mai bun marcator al „leilor” azi a fost Adam Mirkovic, cu 18 puncte. A fost urmat la acest capitol de colegii: Franklin (14 puncte), Brown (12), Gorgemans (9), Lazar (6), Komatina (6), Pesakovic (2), Coconea (2) şi Dragoste (2). Devins Searcy, cu 25 de puncte, şi totodată autor de double double prin cele 10 recuperări, a fost coşgheterul oaspeţilor şi al partidei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.