SCM Timişoara, din nou mai bună decât Kecskemet. „Leii din Banat” încep...

SCM Timişoara, din nou mai bună decât Kecskemet. „Leii din Banat” încep noul campionat săptămâna viitoare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / KTE Kosárlabda Klub

SCM Timişoara a câştigat şi revanşa în faţa maghiarilor. După ce s-au impus miercuri în deplasare, ieri „leii” au triumfat şi pe teren propriu contra lui Kecskemeti TE, scor 79-59. Pentru elevii lui Dragan Petricevic a fost ultimul test înainte de sosirea Piteştiului pentru prima rundă a Ligii Naţionale 2019-20.

20-14, 19-18, 15-17, 25-10 au fost rezultatele pe fiecare sfert în parte. Primele trei au fost mai echilibrate. Timişorenii s-au impus categoric în ultimele zece minute.


Tehnicianul alb-violeţilor gazdă a folosit toţi cei nouă jucători de pe „foaie”. Au absentat Bogdan Penciu şi Robert Schipor, plecați cu echipa de juniori U18 la turneul naţional de la Oradea.

Timişorenii triumfaseră şi pe terenul maghiarilor la mijlocul săptămânii (scor 92-87).

Brown, cu 26 puncte, 4 recuperări, două intercepții, a fost cel mai bun realizator ieri al timişorenilor. Pentru SCM au mai evoluat: Pesakovic 14 puncte, 6 pase decisive, 3 recuperări, Lazar 9 puncte, 4 recuperări, Komatina 8 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive, Franklin 8 puncte, 3 recuperări, Dragoste 7 puncte, 7 pase decisive, două intercepții, Gorgemans 4 puncte, 3 recuperări, Popa 3 puncte, 4 recuperări şi Abu Teir 2 recuperări. Pentru oaspeţi Thomas, cu 17 puncte, a fost principalul marcator.

„A fost un meci foarte bun de pregătire, cu o echipă care joacă un baschet corect, curat, Cele două partide cu Kecskemet chiar ne-au ajutat să ne îmbunătățim chimia jocului și a echipei. Am lucrat mai mult în apărare, în ultimul timp, lucru care s-a văzut în ultimele două sferturi la Kecskemet și astăzi, în aproape întreg meciul. Ambele echipe au avut o absență importantă – Djerasimovic, de la maghiari, Mirkovic, de la noi – însă jocul ne-a fost de mare folos. Dacă aș fi programat un antrenament, nu ne-ar fi ajutat nici 25% din cât ne-a ajutat meciul ăsta”, a declarat Dragan Petricevic.

SCM Timişoara are programat primul meci al sezonului sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 18.45, tot acasă, cu BCMU FC Argeș Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.