Se închide din noul traficul în centrul Timișoarei, timp de mai multe...

Se închide din noul traficul în centrul Timișoarei, timp de mai multe zile. Cum vor fi afectate tramvaiele

0
DISTRIBUIȚI

lucrari zona centrala

Din nou vești proaste pentru șoferi. Primăria Timișoara a informat, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, că traficul rutier va fi din nou închis în zona centrală a orașului timp de mai multe zile. Decizia a fost luată din cauza lucrărilor de lărgire a străzilor.

„Graficul lucrărilor care au putut să fie executate fără a afecta traficul şi siguranţa conducătorilor auto şi a pietonilor a ajuns la final, iar lucrările care urmează a fi executate nu se pot realiza în trafic”, au transmis reprezentanții instituției.

Prin urmare, Primăria Timişoara anunţă că se va închide traficul rutier pe următoarele străzi, după cum urmează: în data de 26 octombrie, începând cu ora 08.00, pe Splaiul N.


Titulescu, de la B-dul 16 Decembrie 1989 până la str. Jiul; în perioada 28 octombrie (începând cu ora 10.00) – 31 octombrie, pe B-dul Regele Ferdinand I, de la Piaţa Regina Maria până la B-dul 16 Decembrie 1989, pe ambele sensuri; pe str. 16 Decembrie 1989, de la B-dul Regele Ferdinand I până la Splaiul Tudor Vladimirescu; pe B-dul Regele Ferdinand I, de la B-dul C.D. Loga spre Piaţa Regina Maria (B-dul 16 Decembrie 1989); pe Splaiul N. Titulescu, de la str. Jiul până la B-dul 16 Decembrie 1989.

„Menţionăm faptul că pe B-dul 16 Decembrie 1989, respectiv pe B-dul Regele Ferdinand I circulaţia tramvaielor va fi afectată începând cu data de 29 octombrie până în data de 31 octombrie, iar traseele vor fi comunicate de către Societatea de Transport Public Timişoara. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat conducătorilor auto şi recomandăm pe cât posibil evitarea zonei de lucrări”, a transmis Primăria Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.