Se întrerupe apa în Timișoara și în două localități din județ

Se întrerupe apa în Timișoara și în două localități din județ

0
DISTRIBUIȚI
Întreruperile în furnizarea apei, programate de Aquatim, afectează joi, 31 octombrie, mai multe străzi din Timișoara, dar și alte localități din Timiș.


Este nevoie de intervenție pentru remedierea unor avarii la rețeaua de distribuție. Astăzi, timp de mai multe ore, nu va curge apă pe străzile Sever Bocu și Orion.
Afectate vor fi localitățile Remetea Mare și Sânmihaiul Român. Tot joi sunt efectuate lucrări de spălare a rețelelor și rezervoarelor de înmagazinare a apei în Răuți, în intervalul orar 8.00 – 16.00. Timp de mai bine de jumătate de lună, în perioada 30 octombrie – 15 noiembrie, în intervalul orar 9.00 – 17.00, se întrerupe, zilnic, furnizarea apei în localitățile Bencecu de Jos și Bencecu de Sus, pentru lucrări de spălare a rezervoarelor de înmagazinare și a rețelei de distribuție.
„La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, au transmis reprezentanții Aquatim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.