Seringi folosite, găsite de copiii care se jucau într-un parc

Seringi folosite, găsite de copiii care se jucau într-un parc

0
DISTRIBUIȚI

Mai multe seringi folosite au fost găsite de copiii care se jucau în Parcul Pădurice din Arad. Acestea au fost preluate de voluntarii unei asociații și vor fi predate unei companii care se ocupă de colectarea deșeurilor periculoase.

Poliția locală Arad a anunțat luni că, în urma unui apel telefonic, a intervenit, sâmbătă, în Parcul Pădurice din localitate, unde mai mulți copii care se jucau în zonă au descoperit ace și seringi utilizate.

Polițiștii au solicitat ajutorul voluntarilor unei asociații, care au luat obiectele periculoase și le vor preda unei companii specializate în colectarea acestor tipuri de deșeuri.

„Voluntarii Asociației ASPA <One Life>, solicitați prin intermediul dispeceratului DGPL Arad, s-au deplasat la fața locului, au localizat și ridicat respectivele obiecte în vederea colectării lor în recipiente special destinate categoriei de materiale tăietoare și înțepătoare din clasa deșeurilor medicale cu risc biologic ridicat.


Acestea urmează să fie predate companiei speciale de colectare a deșeurilor periculoase, ulterior fiind distruse”, au mai anunțat reprezentanții Poliției locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.