Spectacol în tribune la „derby-ul vestului”, UTA – Poli Timișoara FOTO și...

Spectacol în tribune la „derby-ul vestului”, UTA – Poli Timișoara FOTO și VIDEO UPDATE

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1710756367">

O nouă ediție a celei mai vechi rivalități din fotbalul românesc a avut loc astăzi, la Arad. Partida UTA – Poli Timișoara din turul campionatului ligii secunde a fost programată astăzi, la ora 11.00, pe micuța arenă Motorul din Arad, unde au făcut deplasarea și peste 200 de suporteri timișoreni.

Partida a început cu un moment de reculegere în memoria celor doi suporteri arădeni decedați acum aproape un an într-un accident de mașină, chiar înaintea unei partide cu Poli. Galeria alb-roșie a realizat o coregrafie în memoria celor doi, momentul solemn fiind respectat inclusiv de suporterii oaspeți, care au afișat și ei o coregrafie alb-violetă. Obișnuitele trivialități au revenit, însă, la câteva minute după startul meciului.

Imediat după începutul partidei, oaspeții au aprins mai multe fumigene violete, arbitrul fiind nevoit să întrerupă meciul pentru câteva minute, din cauza vizibilității scăzute.

Peluza Sud timişoreană a avut o coregrafie şi pentru partea secundă şi a preferat la final să-şi incurajeze favoriţii in ciuda eşecului şi a prestaţiei sub aşteptări din teren. De-a lungul meciului galeria viola a afişat mai multe mesaje ironice la adresa rivalilor. Precum: Inviaţi-l pe Baron / Să lucreze la stadion”, cu referire la şantierul de la noua arenă „Von Neumann” sau „UlTrAs 2/365”, un atac la numărul mai mic de deplasări efectuate de fanii alb-roşii.

„Am rămas surprins că se televizează meciuri din Liga 2 cu stadioanele goale, in loc să se facă o propagandă fotbalului”, a precizat antrenorul Mugur Guşatu cu referire la faptul că Digi, deţinătorul drepturilor TV nu a transmis in direct de la Arad. Meciul a fost dat live doar pe un post local. La meci au fost prezenţi şi jurnalişti din Austria atraşi de fenomenul ultras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.