Sprijin pentru timișorenii din noua zonă care se dezvoltă în Calea Torontalului....

Sprijin pentru timișorenii din noua zonă care se dezvoltă în Calea Torontalului. Cum vor putea ajunge mai ușor în oraș

1
DISTRIBUIȚI

Persoanele care au luat decizia de a se muta în blocurile care au fost construite în noua zonă care apare în Calea Torontalului, precum și angajații din cadrul clădirii de birouri Vox Technology Park vor putea ajunge mai ușor în oraș.

Nicolae Robu a anunțat că reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara au timp până la sfârșitul acestei luni să găsească o soluție astfel încât transportul în comun să poată fi asigurat până în această zonă nouă.

„Dau o veste bună cetățenilor din această zonă nouă a orașului, Calea Torontalului, unde știți că sunt o mulțime de blocuri noi, înalte, și pe cale de consecință unde trăiesc o mulțime de cetățeni.


Știți, de asemenea, că se dezvoltă partea stângă cum se iese din oraș, în zona Vox Technology, acolo deja sunt mulți angajați și construcții în curs de ridicare acum. O să asigurăm transport în comun până acolo. Este în studiu la STPT, este termen până la sfârșitul acestei luni să se găsească o soluție, fie se prelungește linia de expres, fie troleibuzul. Neavând giratoriu la ora actuală, e un pic greu să se asigure întoarcerea, dar la orice se pot găsi soluții și inclusiv la acest subiect. Trebuie să găsim soluții, noi trebuie să susținem dezvoltarea orașului”, a detaliat Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.