Teatrul Național Timișoara începe o nouă serie a cursurilor „Ora de teatru”

Teatrul Național Timișoara începe o nouă serie a cursurilor „Ora de teatru”

0
DISTRIBUIȚI

O nouă serie de cursuri de teatru pentru amatori, reunite sub genericul „Ora de teatru”, va începe în această toamnă la teatrul naţional timişorean. Aflat la cea de-a VIII-a ediţie, programul se doreşte a fi o modalitate de dezvoltare individuală prin mijloace specifice teatrului. Clasele sunt organizate pe grupe de vârstă, iar actori şi regizori ai teatrului îi vor îndruma pe cursanţi în explorarea unor tehnici de relaţionare, atât cu propria persoană cât şi cu cei din jur, metodele specifice teatrului oferindu-le posibilitatea de a-şi forma sau dezvolta abilităţi de comunicare şi autocontrol.

„Ora de teatru” va cuprinde patru grupe: una pentru copii cu vârste cuprinse între 6 şi 9 ani, o a doua grupă destinată copiilor cu vârste între 10 şi 13 ani, o grupă pentru adolescenţi care au între 14 şi 18 ani şi ultima, pentru tineri trecuţi de 19 ani.

Înscrierile se fac de luni până vineri pe adresa de mail tntm.office@tntimisoara.com iar datele cerute sunt numele, vârsta, adresa de mail şi numărul de telefon.


Cursurile acestui program sunt gratuite.

Prima întâlnire a cursanţilor cu cei care urmează să-i pregătească va avea loc sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 12.00, în sala mare a teatrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.