Sărbătoare cu fast, la Teatrul Național din Timișoara, cu ocazia împlinirii a...

Sărbătoare cu fast, la Teatrul Național din Timișoara, cu ocazia împlinirii a 10 ani de PRESSALERT.ro

0
DISTRIBUIȚI

Cei 10 ani de PRESSALERT.ro înseamnă aproape 60.000 de texte publicate pe site de zeci de jurnaliști dedicați meseriei, articole citite de zeci de milioane de ori de timișoreni, bănățeni, români din țară sau de peste hotare. PRESSALERT înseamnă, însă, mult mai mult. Înseamnă și un săptămânal tipărit, pe care îl țineți acum în mână, sau o emisiune în care s-au dezbătut subiecte fierbinți (și se vor dezbate și pe viitor).

Deceniul trecut de la apariția site-ului a fost marcat fastuos aseară, la Teatrul Național din Timișoara.


Seara a început cu un moment artistic cu o parte dintre balerinii Operei Naționale, și a continuat cu discursul fondatorului Dragoș Boța, mulțumiri pentru cei care au sprijinit PRESSALERT.ro de-a lungul timpului, cel mai important sprijin fiind cel al cititorilor. Pe scenă au urcat majoritatea celor care au contribuit la creșterea site-ului în ultimul deceniu, dar și, pentru momente artistice gustate de public, Dragoș Pădureanu (aka Woodie), iar apoi Amalia Gaiță alături de trupa sa (Vlad Cotruş – chitară, Mihai Moldoveanu – chitară bas și Adrian Schiopu – tobe). De asemenea, cei prezenți au aflat mai multe și despre noua aplicație PRESSALERT, care poate fi descărcată acum din magazinul Google Play, și care îți poate aduce multe premii.

Gala PRESSALERT.ro 10 ani a făcut parte dintr-o serie de evenimente dedicate aniversării a 10 ani de la înființarea PRESSALERT.ro, evenimente organizate cu sprijinul Continental, E-Distribuție Banat, Eta2U, Hp, Eximtur, Sky Restaurant, Mono Shoes, Cramele Aramic, Cabinet 3, Apa Aura, CEI, Casa del Sole, Page Up, HDV și West Side Media.

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.