Timișorenii de la naționala de minifotbal vor lupta pentru bronz în Australia....

Timișorenii de la naționala de minifotbal vor lupta pentru bronz în Australia. România a fost eliminată dramatic de Mexic în semifinale

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Federatia de Minifotbal din Romania / Facebook

Naționala de minifotbal a României a pierdut azi, după prelungiri, scor 1-2, meciul cu reprezentativa similară a Mexicului în semifinalele Campionatului Mondial.


„Tricolorii” de pe sintetic, în rândul cărora se află şi timişorenii Dragan Paulevici şi Dragoş Plopeanu, vor lupta mâine contra Ungariei pentru locul 3.

Mircea Ungur a semnat singura reuşită a României azi pe Langley Park din Perth, cea pentru 1-1. Dragan Paulevici şi-a trecut în prealabil în cont o bară după ce a fost unul dintre remarcaţi de-a lungul competiţiei. Mexicanii au punctat însă decisiv în prelungiri şi s-au impus cu 2-1.

În faza grupelor România a învins Nigeria cu 10-0 (Plopeanu – 2 goluri, Paulevici – 1), Ucraina cu 3-1 (Paulevici – 1 gol) şi Libanul cu 2-1. În optimi misiunea a fost uşoară în faţa Guatemalei, scor 10-0 (Plopeanu – 1 gol, Paulevici – 1), în timp ce în sferturi a fost învinsă gazda Australia, scor 6-0, meci în are Paulevici s-a trecut din nou pe lista marcatorilor, chiar de ziua sa, timişoreanul împlinind 25 de ani ieri.

Mâine, de la ora 12.00 (ora României) România înfruntă Ungaria în finala mică a competiţiei. Brazilia – Mexic va fi marea finală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.