Timpuri Noi revine cu un concert de club în Timișoara: „«Moldova Mon...

Timpuri Noi revine cu un concert de club în Timișoara: „«Moldova Mon Amour» e un album așteptat de multă vreme“

0
DISTRIBUIȚI

Binecunoscuta formație Timpuri Noi va susține un concert extraordinar la Timișoara, evenimentul urmând să îi readucă în orașul nostru pe membrii formației care au scris o filă de poveste în istoria rock-ului autohton. Recitalul va avea loc sâmbătă 19 octombrie de la ora 20 la Capcana și printre piesele pe care spectatorii le vor putea degusta la fața locului se vor număra și câteva compoziții care se vor regăsi pe mult așteptatul album „Moldova Mon Amour“.

„Noul album Timpuri Noi va ieși pe piață în primăvara anului viitor. Am înregistrat deja, dar se știe că sunt un perfecționist și lucrurile merg mai greu.


«Moldova Mon Amour» e un album așteptat de multă vreme și nu vreau să fie o chestie de compromis. E albumul meu de suflet. Țin la el foarte mult de aceea nu vreau să iasă pe piață doar pentru că au trecut niște ani de la precedentul și ar fi momentul. Albumul va cuprinde nouă piese, dar până la apariția lui s-ar putea să fie zece… cine știe? Am fost foarte plăcut surprins de felul în care au reacționat fanii noștri la ultimul concert de club susținut la Capcana, într-o seară de duminică. Și asta pentru că oamenii au venit să ne vadă strict pe noi, nu a fost genul de manifestare de tipul festival în aer liber. Întotdeauna ne-am simțit bine la Timișoara și așteptăm cu nerăbdare concertul care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni“, ne-a declarat Dan Iliescu din Timpuri Noi.

Biletele pentru concertul formației care a reușit să cucerească publicul cu hituri ca Stere, Tanța, Adeline, Luca, Helga sau Bordelul Mov costă 30 lei în avans și 40 lei la fața locului.

În deschiderea celor de la Timpuri Noi, la fața locului va cânta trupa clujeană A Csajod. „Ne-am format în Cluj în noiembrie 2017 și cântăm piese în engleză și maghiară despre patru categorii de fete: fostele, posibil viitoare,cele pe care am fi putut să le avem și cele care nu mai pot să fie viitoarele noastre“, spun băieții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.