Tragedie într-un sat din vestul țării. Un bătrân a murit în urma...

Tragedie într-un sat din vestul țării. Un bătrân a murit în urma unui incendiu FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-781669148">

Un bărbat în vârstă de 72 de ani din localitatea Geoagiu, judeţul Hunedoara a murit într-un incendiu provocat de o sobă supraîncălzită, care a cuprins patru locuințe aflate într-un cartier de la marginea orașului.

Potrivit ISU Hunedoara, incendiul a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri într-o locuinţă din oraşul Geoagiu și s-a extins rapid la alte trei case, fiind observat şi anunţat cu întârziere.

În urma incendiului, un bărbat în vârstă de 72 de ani a rămas blocat în locuință și a murit, după ce acoperișul acesteia s-a prăbușit.

Din cele patru case cuprinse de flăcări s-au autoevacuat 30 de persoane.

„La sosire, echipajele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta cu putere la un șir de patru locuințe cu pereți exteriori comuni și anexele acestora cu o suprafață totală de aproximativ 300 de metri pătrați. Incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere, motiv pentru care, pompierii au limitat arderea la nivelul la care a fost găsită. Cei 30 de oameni care locuiau în cele patru locuințe au reușit să se autoevacueze la timp, mai puțin un bărbat de 72 de ani care a rămas blocat în casă în urma prăbușirii acoperișului. O adolescentă cu atac de panică a fost preluată de echipajul de pompieri și transportată cu ambulanța la UPU Orăștie”, a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, pentru Mediafax.

Pompierii au stabilit în urma cercetărilor făcute că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei sobe supraîncălzite. Cercetarea cazului va fi preluată de polițiști.

Sursa foto: ISU Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.