Traian Stancu, fost vicepreședinte al CJ Timiș, a câștigat în primă instanță...

Traian Stancu, fost vicepreședinte al CJ Timiș, a câștigat în primă instanță procesul cu ALDE după ce a fost exclus din partid

0
DISTRIBUIȚI

O primă victorie pentru Traian Stancu, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș. Vă reamintim că Stancu a rămas fără această funcție după ce a fost exclud din ALDE, în luna februarie a acestui an. Însă decizia ALDE Timiș a fost atacată în instanță, iar recent Traian Stancu a obținut o primă victorie.

Astfel, Tribunalul Timiș a hotărât, la începutul lunii octombrie, anularea deciziilor din data de 2 februarie 2019, emise de ALDE Timișoara și ALDE Timiș, prin care Titi Stancu a fost exclus din partid.


De asemenea, s-a dispus repunerea în calitatea de membru al ALDE al fostului vicepreședinte al CJ Timiș, iar organizația județeană a partidului este obligată să-i plătească lui Traian Stancu suma de 10.000 de lei ca daune morale.

„Au fost emise două decizii de excludere a lui Traian Stancu din ALDE Timiș, de către biroul municipal și de către cel județean. Aceste decizii de excludere au fost depuse la prefect, iar în numai două zile, Traian Stancu a fost schimbat din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, în baza unui ordin semnat de subprefect, care avea atunci atribuții de prefect, întrucât Eva Andreaș lipsea. Acum, procesul a fost câștigat în primă instanță, ceea ce înseamnă că șansele de anulare a ordinului de schimbare din funcție au crescut foarte mult”, ne-a explicat Roxana Iliescu, avocata lui Traian Stancu.

Decizia nu este definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.