Un consilier județean PSD din Timiș, asistent universitar, despre gafele de exprimare...

Un consilier județean PSD din Timiș, asistent universitar, despre gafele de exprimare făcute de Dăncilă: „Este într-o poziție nu grozav de comodă”

0
DISTRIBUIȚI

Consilierul județean PSD Romanița Jumanca, președintele Organizației Femeilor Social Democrate Timiș și asistent universitar, îi ia apărarea premierului Viorica Dăncilă pentru gafele de exprimare. Astfel, Romanița Jumanca a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că de vină pentru frecventele erori ale premierului României ar fi emoțiile.

„Le găsesc justificare. Premierul Viorica Dăncilă se regăsește într-o poziție nu grozav de comodă.


Emoțiile există când ești într-o asemenea poziție”, a răspuns Romanița Jumanca, fiind întrebată de către un jurnalist cum comentează gafele premierului.

De asemenea, președintele OFSD Timiș a ținut să o laude pe Viorica Dăncilă pentru calitățile sale, afirmând că și dacă nu ar fi făcut parte din PSD, tot ar fi votat-o pentru funcția de președinte al României.

„Vă spun cu convingerea fermă că Viorica Dăncilă este alegerea mea, este alegerea organizației femeilor din PSD Timiș ca președinte pentru țara în care eu vreau să trăiesc. Noi mergem mai departe cu susținerea Vioricăi Dăncilă ca președinte al țării și ar fi fost alegerea mea și dacă nu aș fi făcut parte din PSD. aș fi votat cu Viorica Dăncilă cu aceeași convingere pe care o am astăzi pentru că are un mesaj care îndeamnă la unitate și respect într-un spațiu politic dezbinat de ură. Viorica Dăncilă reprezintă un echilibru în politică, are principii ferme, a dovedit capacitate mare de muncă, a demonstrat o voință de fier. Viorica Dăncilă este prima femeie candidat la președinție cu șanse reale”, a precizat Romanița Jumanca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.