Un consilier local independent, candidatul PMP la Primăria Lugoj

Un consilier local independent, candidatul PMP la Primăria Lugoj

0
DISTRIBUIȚI

cornel samartinean

PMP a reușit să stabilească cine este candidatul pentru o primărie importantă din județul Timiș. Deputatul Cornel Sămărtinean, liderul PMP Timiș, a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că Liviu Brândușoni, jurnalist și consilier independent la Lugoj, va candida din partea partidului împotriva lui Francisc Boldea (PSD) la primărie.

„Sunt șanse consistente să câștigăm primăria din Lugoj.


Ne vom lupta la modul serios să câștigăm Primăria Lugoj. Alături de domnul Brândușoni credem că vom reuși să câștigăm primăria și poate majoritatea în consiliul local. Actualul primar efectiv și-a bătut joc de municipiul Lugoj. Orașul are nevoie de o schimbare, nu se mai poate cu actualul primar și ne vom lupta să schimbăm această stare de fapt”, a declarat Cornel Sămărtinean.

De asemenea, Liviu Brândușoni, prezent la conferința de presă, a afirmat că locuitorii din Lugoj sunt foarte nemulțumiți de actualul primar aflat la cel de-al treilea mandat.

„Francisc Boldea a afirmat că dacă sănătatea îi permite, cu siguranță va candida. Nu știm ce va face de acum înainte. Nu ne sperie o eventuală candidatură a domnului Boldea. După trei mandate, oamenii sunt foarte nemulțumiți de modul în care este administrat orașul Lugoj, nu au apă potabilă, nu au presiune la robinete, este problema gunoiului de pe străzi, două societăți ale Consiliului Local Lugoj sunt aflate aproape de faliment pentru că au fost administrate prost”, a precizat candidatul PMP la Primăria Lugoj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.