Un pădurar a murit după ce a fost înțepat de viespi

Un pădurar a murit după ce a fost înțepat de viespi

1
DISTRIBUIȚI

Un pădurar în vârstă de 47 de ani, din comuna Șuletea, județul Vaslui a murit sâmbătă după ce a fost înțepat de mai multe viespi.

Un echipaj de Ambulanță de la Murgeni a fost trimis, sâmbătă, în comuna Șuletea din Vaslui, după ce pădurarul din zonă a fost înțepat de mai multe insecte.

Apelul de ajutor a fost făcut de către persoanele care se aflau în apropierea bărbatului, în vârstă de 47 de ani, într-o zonă împădurită a comunei.

Potrivit managerului Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui, bărbatul a fost găsit în stop cardio respirator.

A fost solicitat și sprijin din partea elicopterului SMURD de la Galați, însă nu a mai fost necesară intervenția acestuia pentru că s-a declarat decesul.

Bărbatul era pădurar la Ocolul Silvic din zonă, iar potrivit unei postări de pe pagine de Facebook a Romsilva, acesta a fost înțepat de viespi.

„Astăzi, 5 octombrie 2019, în jurul orelor 10.30, a încetat din viață colegul nostru, pădurar Aurel Stângaciu, în urma a mai multor înțepături de viespi.


Cadrele medicale au incercat resuscitarea pădurarului aflat în șoc anafilactic, insă acesta nu a putut fi salvat (…) Pădurarul Stângaciu Aurel avea vârsta de 47 de ani, cu o activitate în Ocolul silvic Epureni de aproape 30 de ani (angajat din anul 1990)”, arată Romsilva.

Polițiștii fac cercetări într-un dosar de ucidere din culpă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.