Vrei să te faci polițist? Află cum te poți înscrie la Școlile...

Vrei să te faci polițist? Află cum te poți înscrie la Școlile de Agenți de Poliție

0
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș contiună activitatea de recrutare și selecție a candidaţilor pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ postliceale ale M.A.I.: Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, sesiunea ianuarie 2020.

Înscrierea candidaților cu domiciliul/reședința în municipiul Timișoara/jud. Timiș, înscris(ă) în cartea de identitate se face la sediul Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, Bulevardul Take Ionescu, nr.


44-46, jud. Timiș, în zilele de marți şi joi, în intervalul orar 09.00 – 15.00.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere este 15 noiembrie 2019.

Detalii privind numărul de locuri aprobate pentru fiecare instituție de învățământ, condiţiile şi criteriile privind recrutarea candidaților, depunerea candidaturii, conținutul dosarului de recrutare, înscrierea şi susţinerea concursului de admitere, probele de concurs, tematica și bibliografia recomandate, se regăsesc în Anunțul postat pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, secțiunea Carieră – posturi scoase la concurs, precum și pe site-ul unităților de învățământ.

Alte informaţii suplimentare pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Timiș sau la numerele de telefon: 0256/402.122, 402.124, 402.129 sau 402.120.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.