Zeci de mașini ridicate în această lună pentru că încurcau traficul, la...

Zeci de mașini ridicate în această lună pentru că încurcau traficul, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

masini ridicate

Poliția Locală Timișoara anunță că și în această lună oamenii legii au continuat să acționeze cu scopul de a lua măsuri împotriva șoferilor care parchează ilegal și astfel încurcă traficul.

Astfel, potrivit reprezentanților instituției, de la începutul lunii, au fost ridicate 63 de mașini care încălcau legislația și încurcau fie circulația altor mijloace de transport, tramvaie, troleibuze, autobuze, microbuze școlare, în stațiile STPT, a ambulanțelor, a bicicletelor pe pistele special amenajate, dar și accesul în curți, parcări.


De asemenea, au fost aplicate 691 de amenzi pentru astfel de fapte.

„De menționat că autovehiculele sunt ridicate în situațiile în care conducătorii auto care parchează neregulamentar încalcă flagrant legea, încurcând traficul rutier. Cele mai frecvente astfel de situații au fost întâlnire pe străzile Gh. Dima, I. Mureșan, I. Nemoianu – Regina Maria, toate acestea în apropierea unităților spitalicești, dar și în Piața Consiliul Europei, I.C. Brătianu, Traian Grozăvescu, M. Eminescu, Eroii de la Tisa, Industriei, G. Musicescu, 16 Decembrie, G. Dragomir, Mareșal Averescu, Cetății, Circumvalațiunii, Calea Urseni”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Reprezentanții instituției atrag atenția șoferilor să respecte legislația deoarece sancțiunile pentru astfel de fapte sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, conform OUG 195/2002. Totodată, Poliția Locală recomandă șoferilor să evite parcarea astfel încât să pună în dificultate circulația altor autovehicule deoarece în astfel de situații, pe lângă sancțiunile aplicate se trece și la ridicarea vehiculelor în colaborare cu lucrătorii SDM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.