22 de zile de concerte, ateliere pentru copii și plimbări cu trenulețul,...

22 de zile de concerte, ateliere pentru copii și plimbări cu trenulețul, în cadrul Târgului de Crăciun din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Primăriei Timișoara au dezvăluit programul complet al Târgului de Crăciun, care are loc în centrul orașului. Astfel, potrivit organizatorilor, este pregătit un program artistic amplu ce se va desfășura pe durata a 22 de zile de concerte. De asemenea, cei care trec pragul târgului au numeroase modalități de divertisment și pot degusta o mulțime de produse gastronomice.

Astfel, Piaţa Libertăţii găzduieşte patinoarul, având o suprafaţă mult mai mare decât în 2018 (1000 mp), dar şi „Căsuţa lui Moş Crăciun” cu ateliere pentru copii, căsuţele meşterilor populari, carusel, maşinuţe şi diverse jocuri pentru copii. În plus, în weekend, între orele 14.00 – 17.00, pe întreaga durată a târgului, Direcţia de Mediu a Primăriei Timişoara va asigura plimbări gratuite cu trenuleţul, pentru copii, în Piaţa Libertăţii şi Piaţa Victoriei.


Patinoarul va respecta orarul de funcţionare al Târgului de Crăciun (10.00 – 22.00) şi va asigura accesul pe durata unei zile întregi pe baza unui bilet de intrare.

Cât priveşte zona comercială, în Piaţa Victoriei şi în parcarea Modex vor fi amenajate nu mai puţin de 100 de căsuţe în care se vor comercializa produse gastronomice tradiţionale, decoraţiuni specifice Crăciunului, obiecte personalizate ce pot fi dăruite cu titlu de cadou. Dacă zona produselor gastronomice din Piaţa Huniade va fi accesibilă până în 5 ianuarie, în Piaţa Victoriei căsuţele vor rămâne deschise până în 12 ianuarie 2020.

Referitor la programul artistic, acesta va îmbina concertele de colinde cu momentele artistice dedicate Revoluţiei din Decembrie 1989. În acest an, pe scena amplasată în centrul orașului vor urca Cargo, Pro Musica, Rezident Ex, Phoenix, Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, Mihai Trăistariu, Ami, Andreea Bănică, Florentina şi Petre Giurgi, Adrian Stanca, corala Contrast şi Petrică Moise. De asemenea, vor susține concerte și numeroase trupe și artiști locali, precum Maryliss, Amalia Gaită, Skywalkers, SuddenFeel, Epoka, Box Office, Pastiche, Trupa Vest, Peregrinii, Skywalkers, Remember sau Pseudonym.

„Vă reamintim că deschiderea târgului din acest an va avea loc tot în data de 1 decembrie, însă aprinderea iluminatului festiv este programată de această dată la ora 18.00. Cu siguranţă noul decor pregătit de organizatori va oferi publicului larg o imagine feerică a Târgului de Crăciun din Timişoara”, a informat Primăria Timișoara.

Programul complet al Târgului de Crăciun din Timișoara este disponibil AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.