Accident în apropiere de Timișoara. Două persoane rănite, trei autoturisme avariate FOTO

Accident în apropiere de Timișoara. Două persoane rănite, trei autoturisme avariate FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-596370924">
Accident în apropiere de Timișoara. Trei autoturisme au fost avariate, iar două persoane au fost transportate de urgență la spital, din cauza unui șofer grăbit, care nu a păstrat distanța regulamentară.

Incidentul în trafic s-a petrecut între Șag și Timișoara, pe E70. Bărbatul în vârstă de 50 de ani, care este vinovat pentru producerea accidentului, circula pe direcția Șag – Timișoara, și nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina aflată în fața sa, pe care a lovit-o când aceasta a încetinit, carosabilul fiind umed. Au fost avariate trei autoturisme, iar un bărbat și o femeie, cea din urmă pasageră în mașina condusă de șoferul vinovat, au fost răniți, preluați de o ambulanță SAJ și SMURD, și transportați la spital.

Traficul este blocat pe sensul de mers Șag – Timișoara, iar polițiștii se află la fața locului și fac cercetări pentru a stabili toate detaliile producerii accidentului. Se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.