Accident grav pe o șosea din vestul țării UPDATE Un șofer a...

Accident grav pe o șosea din vestul țării UPDATE Un șofer a murit, altul este grav rănit. Cum s-a produs accidentul FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident grav în vestul țării. Două persoane se află în stare gravă, încarcerate, în urma coliziunii dintre două autoturisme.

Incidentul a avut loc la ieșirea din Arad, spre Șofronea, în apropiere de Pito Trans. Două persoane au rămas încarcerate. Una dintre ele a fost extrasă și se află în stop-cardiorespirator. Medicii execută manevrele de resuscitare. A doua victimă a fost predată în stare conștientă medicilor de pe ambulanța care se îndreaptă înspre UPU Arad.

DJ 709B este blocat în totalitate.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Pacientul resuscitat de medici a fost intubat și este în drum spre Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad.

UPDATE 2 Șoferul responsabil de producerea accidentului a murit în cele din urmă la spital. Din primele cercetări la fața locului, polițiștii au stabilit următoarele: „Astăzi, în jurul orei 11.45, un arădean de 46 ani a condus un autoturism pe DJ709B, sens de mers Șofronea către Arad, iar la km.


5 + 280 m., într-o curbă ușoară la dreapta, din cauza neatenției a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 39 ani, din Dorobanți. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a celor doi conducători auto, cel responsabil de producerea accidentului decedând ulterior la spital. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii lor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”.

Sursa foto: Facebook / Radar Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.