Accident teribil pe șantier. Un tânăr a ajuns la spital după a...

Accident teribil pe șantier. Un tânăr a ajuns la spital după a fost străpuns de o bară de fier beton

0
DISTRIBUIȚI

Un muncitor care lucra pe șantierul școlii din localitatea arădeană Socodor a căzut de la înălțime, ieri, iar o bară de fier beton i-a străpuns gâtul, de la ureche spre piept.

„Este vorba despre un tânăr de 23 de ani care a căzut de la aproximativ doi metri într-un fier beton. La fața locul s-a deplasat un echipaj medical de urgență de la Chișineu Criș.


Fier-betonul i-a străpuns lobul urechii, a traversat mandibula și s-a exteriorizat pe fața anterocervicală. Tânărul a fost transportat către Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad fiind conștient și cooperant”, a declarat Maria Nicoară, directorul Serviciului de Ambulanță Județean Arad, pentru aradon.ro.

Incidentul a fost confirmat și de către primarul din Socodor, Ioan Jura. „Tânărul era angajat la firma antreprenoare și se pare că a făcut un pas greșit. Lucra pe șantierul noii școli din Socodor”, a declarat edilul-șef pentru sursa citată.

Tânărul a fost supus intervenției chirurgicale în seara zilei de marți, 5 noiembrie. În acest moment se află internat pe Secția Chirurgie din cadrul Spitalului Județean Arad, fiind în recuperare. Cazul a ajuns și în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă care va deschide o anchetă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.