Acorduri de toamnă folk alături de Ionuț Mangu, la Timișoara

Acorduri de toamnă folk alături de Ionuț Mangu, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Ionuț Mangu vine pentru prima dată la Timișoara vineri, 15 noiembrie, la Porto Arte, cu un concert ce face parte din miniturneul Acoustic Autumn Vibes. „Programul propus este unul dinamic, emoționant realizat cu ajutorul unui playlist bine construit atât cu melodii proprii cât și cu preluări din diverse genuri muzicale, toate abordate in stilul personal ce l-a făcut remarcat printre tinerii artiștii din întreaga țară. Prin jovialitate și bună dispoziție Ionuț promite publicului din Timișoara nu un concert, ci o experiență în care vor parcurge împreună alambicatul drum al emoțiilor. Melodiile lui vorbesc în general despre dragoste în toate formele ei, plăcute sau mai puţin plăcute.


Putem aminti: – Haşuri – declarație de dragoste – Mai stai, Fantezii duminicale – evocări de momente din cuplu – Dana – dragoste la puterea a 3-a sau dragoste în 4 – Fără tine – cântec de despărțire“, spun organizatorii acestui eveniment.

Ionuț Mangu s-a născut în 16 decembrie 1982 la Brăila și a avut prima apariție scenică la vârsta de 16 ani din postura de solist vocal în trupa rock Cardiac, din care făcea parte, până în 2000, odată cu participarea la prima ediție a Festivalului Castanilor din Ploiești. După o pauză de 8 ani, timp in care și-a finalizat formarea ca inginer în cadrul facultății de Industria Lemnului din Brașov, odată cu mutarea în Cluj-Napoca revine pe scenă dupa întâlnirea cu Emeric Imre. Serile de folk organizate de acesta îi oferă posibilitatea de a-i întalni pe majoritatea artiștilor consacrați ai genului, lucru care îl convinge să reia activitatea artistică. Urmează participarea la o serie de festivaluri de folk unde este remarcat de la prima lui apariție și ulterior recompensat cu marile premii ori trofeele acestor festivaluri. Acasă, la Cluj devine organizator de seri de folk dedicate tinerilor artiști, evenimente săptămânale cu mare priză la publicul tânăr și nu numai. Devine astfel un stâlp al comunității folk din această parte a țării. În 2012 devine fondator al trupei PunctROM cu care susție o serie lungă de concerte în toată țara.

Concertul lui Ionuț Mangu în Timișoara va avea loc de la ora 20.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.