Alina Gorghiu sare în apărarea noului manager liberal numit la Spitalul Județean...

Alina Gorghiu sare în apărarea noului manager liberal numit la Spitalul Județean Timișoara. Cum explică schimbarea lui Craina

9
DISTRIBUIȚI

Senatorul PNL de Timiș Alina Gorghiu a sărit în apărarea lui Raul Pătrașcu, liberalul venit de la PLUS care a fost numit noul manager al Spitalului Județean din Timișoara în locul pesedistului Marius Craina, după ce o parte din angajați au protestat, astăzi, în fața spitalului acuzând că schimbarea s-a făcut exclusiv pe criterii politice și că PNL-istul nu are experiență.  ”Promovarea tinerilor specialiști, o politică care nu are cum să dea greș.


De aceea, mă bucur că PNL a dat startul în domeniul sănătății chiar la Timișoara, prin numirea lui Raul Pătrașcu ca manager al Spitalului Județean. În particular, vreau să-l felicit pe Raul și să îi urez succes!”, a scris Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Senatorul liberal a explicat că ”Raul a colaborat cu specialiști din spitale și centre universitare de talie mondială, precum Spitalul Johns-Hopkins sau Yale-New Haven.
Raul a fost în urmă cu câțiva ani și Consilier de Stat în domeniul politicilor de sănătate, unde a coordonat echipe interministeriale și grupuri de lucru pentru reforma sănătății, grupuri ce cuprindeau zeci de cadre universitare, medici șefi de secții sau specialiști din instituțiile Statului. De asemenea, a contribuit la creearea centrelor de excelență în Genetică, astfel încât copiii cu boli rare să poată fi diagnosticați rapid. Nu în ultimul rând, a militat și a obținut, alături de ministrul de la acea vreme, plata gărzilor pentru medicii rezidenți de ani superiori”. Alina Gorghiu a concluzionat că  ”Timișul e pe mâini bune la sănătate!”

9 COMENTARII

  1. Rusine! Nu ati explicat de ce l ati demis pentru ca nu exista o explicatie reala. Pentru ca continuati cu aceeasi politica! Din partea PSD.ului ne asteptam, din partea PNL ului e o mare dezamagire! Am fi curiosi cum explicati mesajul pe whats app trimis din Ministerul Sanatatii cu ordinul neinregistrat si nesemnat?!

  2. Această Gheorghiu zisă și alintata de uni din partid și de sub partid Alinuta este de fapt o săgeată care e pusă doar pe combinații. Ea de fapt are o prezența plăcută, modestă dar de fapt a fost aleasa să facă combinațiile pt alții deoarece aceasta deocamdată nu atrage atenția.
    Așa că PNL cu PSD și USR-Plus o mare combinație!!!!!!!

  3. Care e finalitatea reformei sănătăţii la care a lucrat tânărul ? Gorghiu e dusă. Seamănă în tupeu şi felul de a amăgi şi minţi cu Robu. Cine se aseamănă se adună. De aia Robu a adus-o la Timiş pe liste. Sunt şmecheri combinatori toţi. O imagine face cât o mie de cuvinte. Uitaţi-vă la poza celor doi. Ne poate inspira seriozitate, profesionalism şi inteligenţă ? Sau într-un cuvânt încredere ?

  4. Rusine Alina Gorghiu! Rusine PNL! Sunteti o mare dezamagire pentru orasul nostru! Cu siguranta oamenii va vor penaliza crunt la urmagoarele alegeri! Pentru ca tot NOI vom vota si anul viitor! Sustinem MARIUS CRAINA!

  5. Dorim explicatii de la MINISTERUL SANATATII cu privire la documentul care a „circulat” neinregistrat si nesemnat pe whats app!! Sustinem Marius Craina!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.