Amenda de 14.000 de lei pentru o firmă din București care a...

Amenda de 14.000 de lei pentru o firmă din București care a lipit afișe pe dispozitivele de dirijare a traficului din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
O firmă din București a fost amendată de Poliția Locală Timișoara de 14 ori, din pricina afișelor publicitare pe care aceștia le-au lipit pe automatele și dispozitivele de dirijare a traficului. Sublime Events SRL, așa cum se numește firma care-și are sediul în București, va trebui să plătească 14.000 de lei.
Cazurile au fost întâlnite pe mai multe străzi, precum Simion Bărnuțiu, Badea Cârțan, Gh.Adam, Splaiul Nistrului, Str.Dacilor, Parcul Civic, I.C.Brătianu, Bdul Revoluției, M.Kogălniceanu și în Calea Martirilor.


Au fost acordate 14 sancțiuni de câte 1000 de lei fiecare, aplicate conform Legii 185/2013, privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate.
Verificările vor continua și în perioada următoare pentru a-i determina pe organizatorii de evenimente să facă promovarea spectacolelor în locuri autorizate și pentru a nu pune în pericol circulația rutieră și pietonală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.