ASU Politehnica începe returul pe terenul puternicei CS Mioveni. Octavian Benga: „E...

ASU Politehnica începe returul pe terenul puternicei CS Mioveni. Octavian Benga: „E cel mai dificil meci de când sunt la echipă”

1
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica are parte în weekend de un meci extrem de greu. „Băieţii în ghete” joacă a doua oară la rând „afară”, căci încep returul pe terenul Mioveniului, grupare clasată pe loc promovabil la finele primei jumătăţi a campionatului. Mai mult, tehnicianul Octavian Benga are două piese importante cu semnul întrebării pentru duelul de sâmbătă: Ioan Mera şi Axente sunt incerţi din punct de vedere medical.

În tur Mioveniul s-a impus cu 1-0 pe „Dan Păltinişanu”, dacă la acea vreme mai existau dubii legate de forţa argeşenilor, aceştia au confirmat cu vârf şi îndesat de-a lungul toamnei. Galben-verzii s-au impus în ultima etapă cu 5-2 pe teren propriu în faţa celor de la Turris, fost lider al eşalonului. „Întâlnim o echipă foarte bună, care nu întâmplător e în primele trei, în proporţie foarte mare sunt jucători cu mult timp împreună… Au mulţi jucători de calitate, e foarte bine echilibrată pe toate compartimentele, au jucători care au fost în Liga I, precum Deian Beţa, Raul Costin, Hergheligiu, chiar juniorii lor sunt foarte buni. Nu se vede diferenţa dintre juniori şi seniori. Au un joc care poate să pună probleme oricărei echipe, locul pe care sunt e pe deplin meritat. Asta nu înseamnă că o să aibă un meci uşor, încercăm să aducem punct sau puncte”, a declarat Octavian Benga, tehnicianul „Băieţilor în ghete”.

Timişorenii nu vor putea conta pe moldoveanul Cristian Dros (suspendat), în timp ce Mera şi Axente au mici accidentări.


„Mai mult ca sigur nu vor intra de la început, pentru a nu risca. Şi pentru a-i avea cu Pandurii… Axente are o contractură… sperăm ca jucătorii care vor intra să-şi facă datoria”, a precizat Benga.

Întrebat de forma gazdelor Tavi Benga a răspuns că nu e îngrijorat (neapărat) de rezultatele lor din ultimul timp…: „mă aşteptam de la începutul campionatului, Mioveni nu e o surpriză, e o echipă foarte bună, cu jucători de viteză şi jucători indemânatici, e pe deplin meritat locul pe care sunt. Alături de UTA, sunt principalii favoriţi la promovare. Va fi cel mai greu meci şi pentru mine de când sunt la echipă”.

„Ne aşteaptă cel mai greu meci din ultima perioadă. Au echipă bună, jucători cu experienţă. Acasă joacă un fotbal agresiv, va fi destul de dificil pentru noi. Nu mergem să ne apărăm, sperăm să fim noi cei fericiţ la final”, a spus şi căpitanul Ioan Mera. Alături de Scutaru acesta conduce cea mai bună defensivă din B (doar zece goluri încasate). „Secretul e grupul nostru foarte unit, un grup bun, cu jucători cu experienţă. Cei tineri ne ascultă mereu, avem o defensivă bună. Dar toată echipa se apără, asta ne ajută…”, a subliniat Mera

„Suntem conştienţi că vom întâlni o echipă bună… probabil una dintre cele mai mai în formă. Au mulţi jucători care au activat în Liga I, dar asta nu ne sperie, mergem să câştigăm. Să ne contiuăm parcursul bun din ultimele etape. E o dorinţă să ne luăm revanşa, dar noi mergem acolo să câştigăm, nu neapărat pentru revanşă… Rezultatele pozitive ne dau mai multă încredere şi asta simţim şi noi în teren”, a adăugat fundaşul stânga Alex Cherecheş.

Partida CS Mioveni – ASU Politehnica se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, în etapa a 20-a a Ligii 2. Argeşenii sunt pe 2, cu 34 de puncte, în timp ce timişorenii ocupă poziţia a 9-a, cu nouă puncte mai puţin.

Interes pentru ASU Poli

Săptămânalul „Fotbal vest” a scris despre interesul familiei Tender pentru echipa suporterilor. Se pare că Andrei, fiul lui Ovidiu Tender, fiind un mare microbist şi-ar dori o implicare. Surse din cadrul clubului susţin că nu există nimic concret în acest sens, totuşi clubul ar fi deschis la discuţii cu oameni de afaceri dornici să vină în sprijin. De altfel, ce e sigur e că druckerii se mobilizează pentru a face din formaţia alb-violetă un „produs” mai atractiv pentru sponsori.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.