Atenție la escroci! Un bătrân a fost înșelat de bărbați care pretindeau...

Atenție la escroci! Un bătrân a fost înșelat de bărbați care pretindeau că fac parte dintr-o organizație religioasă caritabilă

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Resița efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind comiterea infracțiunii de înșelăciune asupra unui bărbat de 80 de ani, care în cursul zilei de ieri, ar fi plătit suma de 2.300 de lei unor persoane necunoscute, în schimbul unui presupus cadou.

„Din cercetări a reieșit faptul la data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 11.00, persoana vătămată ar fi fost abordată pe stradă, în zona Centrul Civic, de 2 bărbați, care sub pretextul că fac parte dintr-o organizație religioasă cu scop caritabil, trebuie să-i înmâneze mai multe cadouri fiului său.


Apoi ar fi plecat toți trei cu un autoturism condus de unul dintre bănuiți, la domiciliul bărbatului de 80 de ani, unde i-ar fi lăsat mai multe cutii conținând diferite produse, în schimbul cărora i-ar fi solicitat suma de 2.300 de lei, pe care acesta ar fi plătit-o”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

După primirea sesizării, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări, în scurt timp fiind identificată una dintre cele două persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 30 de ani, din Oradea.

În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei, recuperării prejudiciului și tragerii la răspundere penală a autorilor.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.