Informatica Timişoara s-a impus spectaculos în derby-ul de la Deva. Montero şi...

Informatica Timişoara s-a impus spectaculos în derby-ul de la Deva. Montero şi compania urcă pe podium

0
DISTRIBUIȚI

Informatica Timişoara a făcut spectacol în derby-ul vestic cu Autobergamo Deva. Bănăţenii au câştigat şi returul cu hunedorenii, impunându-se cu 8-4 după ce la pauză scorul era doar 1-1. Antonio Montero a fost omul meciului, spaniolul a marcat cinci goluri, dintre care două reuşite au fost adevărate „bijuterii”.

Gazdele au deschis scorul în minutul 5 după o fază lucrată de ex-bănăţeanul Gavrilă şi Andre Sasse şi păreau în control. Timişorenii au revenit însă pe tabelă înaintea pauzei prin lui Antonio Montero în minutul 15, mingea intrând în plasă după ce l-a izbit pe colegul Ristic. Iar Informatica a început să fie mult mai confortabilă pe parchet, ratând şi câteva oportunităţi pe finalul reprizei.

Nimic nu anunţa desfăşurarea incredibilă din partea secundă.


Oaspeţii au trecut prima dată în avantaj la şutul din întoarcere al lui Milovac (min. 22). Iar la doar un minut distanţă Ristic i-a returnat serviciul lui Toni Montero pentru 1-3 cu un şut pe jos.

A venit apoi rândul gazdelor să revină pe tabelă. Tot un ex-timişorean Mihnea Toader a punctat pentru 2-3. Iar în acelaşi minut 25 Autobergamo a punctat şi pentru 3-3… Timişorenii nu s-au pierdut însă cu firea după aceste momente şi au reluat atacurile. Pe acest fond a început şi recitalul lui Antonio Montero. Acesta a făcut 3-4 (min. 28) cu un şut de senzaţie din unghi, apoi la doar un minute distanţă spaniolul a driblat tot şi a trimis în poarta goală.

Avea să fie un neverosimil 3-7 pe tabelă în minutul 31 în urma „stângului” trimis de Ristic la vinclu, urmat de contraatacul finalizat de Montero cu un nou gol în poarta Devei. Meritul gazdelor e că au căutat în continuare să marcheze, astfel a venit reuşita lui Sergiu Gavrilă, care nu a pus însă în pericolul rezultatul. Tabela a fost închisă de acelaşi Antonio Montero, cu un lob perfect după o nouă contră.

Informatica a câştigat trei puncte mari azi, dar le-a şi recuperat pe cele două luate iniţial de comisii în speţa cu „ex-informaticianul” „Mimi” Stoica. Bănăţenii au avut câştig de cauză la recurs şi au acumulat 15 puncte, care-i plasează pe ultima treaptă a podiumului. În etapa a 11-a timişorenii vor primi vizita Clujanei (8 decembrie). Informatica şi-a aflat şi adversara din optimile Cupei, pe 8 februarie vor întâlni în deplasare divizionara secundă Kereszhtegy Remetea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.