Bănățenii de la Phaser revin în fața fanilor cu videoclipul „Suntem doar...

Bănățenii de la Phaser revin în fața fanilor cu videoclipul „Suntem doar noi” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Phaser a lansat recent un nou single la melodia „Suntem doar noi“, care are parte și de un videoclip. Luna trecută, trupa a revenit în atenția fanilor cu melodia „Liniștea“. Unul din cele mai recente concerte „acasă“ susținute de Phaser – în cadrul evenimentului Bastion Glow, desfășurat în luna septembrie – a avut parte de un succes deosebit. La începutul lunii septembrie, formația a cântat la D’Arc pe Mal, evenimentul avându-l ca invitat special pe solistul trupelor Blazzaj și Implant pentru Refuz, Octavian „Vita“ Horvath.

Înfiinţată în 2007 la Reşiţa, trupa Phaser a participat la concursul naţional Eurovision cu piesa Pour toi et moi şi a susţinut o serie de concerte în zona de vest a ţării şi nu numai.


În septembrie 2017, Phaser a început colaborarea cu MediaPro Music și Universal Music Romania. Anul 2018 a fost unul plin pentru trupă și a marcat și prima colaborare a lor cu un alt artist: au lansat împreună cu Octavian “Vita” Horvath de la Implant pentru Refuz piesa manifest Erou. La începutul anului trupa a mai lansat piesa Demon, primul single din 2019. Din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.