Bărbatul care a intrat în toaleta fetelor, la Liceul „Ion Vidu” din...

Bărbatul care a intrat în toaleta fetelor, la Liceul „Ion Vidu” din Timișoara, s-a predat polițiștilor UPDATE 5 Suspectul a fost arestat preventiv

1
DISTRIBUIȚI

Bărbatul care căutat încă de ieri, după ce a intrat în baia fetelor, la Liceul Ion Vidu din Timișoara, s-a predat autorităților. Individul în vârstă de 29 de ani a mers de unul singur la Secția 2 Poliție Timișoara.

Vă reamintim că bărbatul a intrat ieri, în prima pauză, în jurul orei 9.00, în baia fetelor. A dat nas în nas cu o elevă de clasa I, care a fugit să le spună profesorilor cele întâmplate.

Bărbatul se află la Secția 2 Poliție Timișoara unde discută cu oamenii legii despre cele întâmplate.

UPDATE Bărbatul a fost transferat de la Secția 2 Poliție Timișoara la Poliția Municipală Timișoara, unde este audiat.

UPDATE 2 Individul a recunoscut că el a fost cel care intrat în toaleta fetelor școlii timișorene, însă declarațiile sale nu au fost foarte coerente.


Acesta urmează să fie suspus unei expertize psihiatrice.

UPDATE 3 În urma investigațiilor efectuate până în prezent, s-a stabilit faptul că bărbatul este bănuit de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.
UPDATE 4 Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.
UPDATE 5 Suspectul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

1 COMENTARIU

  1. DEMISIA CONDUCERII!!!! Cun permiți asa ceva? Cine este tras la răspundere?! Cine răspunde pentru ca omul asta a întrat ca în brânză și a agresat sexual un minor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.