Bătaie între doi elevi la un liceu de prestigiu din Timișoara

Bătaie între doi elevi la un liceu de prestigiu din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

liceul calderon

Doi elevi înscriși la un liceu de prestigiu din Timișoara s-au încăierat, în această dimineață.


Incidentul a avut loc în jurul orei 07.55, la Liceul Teoretic „J.L. Calderon”, fiind implicați doi elevi înscriși în clasa a IX-a. În timpul conflictului, unul dintre elevi a fost lovit în nas, iar acesta a mers la cabinetul medical, unde i s-a oprit sângerarea.

„Conducerea școlii a aflat despre incident la orele 09.00, moment în care ne-am deplasat la cabinetul medical, unde am vorbit cu elevul și unde am constatat că starea acestuia se ameliorase (nu mai curgea sânge). În acest context, am solicitat dirigintei să sune cei doi părinți pentru a se prezenta la școală. După telefonul dat de dirigintă, mama unui elev a sunat la 112, moment în care în școală au venit salvarea și un echipaj de jandarmi. Către orele 10.00 au sosit în școală și polițiștii de la Secția 2 Poliție, care au realizat primele investiții”, a explicat Ion Ionici, directorul Liceului Calderon.

Potrivit reprezentanților unității de învățământ, mâine urmează să se stabilească cum vor fi sancționați elevii care s-au bătut în incinta școlii.

1 COMENTARIU

  1. elevului nu i s-a oprit sangerarea deloc, nici in momentul in care l-a preluat salvarea! De asemenea el nu a fost dus la cabinetul medical ci s-a dus singur, fara sa fie anuntata conducerea scolii. Salvarea a chemat-o mama baiatului batut! La liceul jean Louis Calderon, oprirea sangerarii nazale se face culcat pe spate, ca sa nu mai curga sangele, in asa fel incat mai bine isi inghite singur sangele, decat sa iasa pe nas… Incredibil ce vad scris…. De mentionat ca Dl director nu a vrut sa sune nici salvarea si nici politia desi era un caz de heteroagresiune, spunand ca nu este obligat sa o faca. Bravooo!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.