Călin Dobra, liderul PSD Timiș, după înfrângerea de la alegerile prezidențiale: „Avem...

Călin Dobra, liderul PSD Timiș, după înfrângerea de la alegerile prezidențiale: „Avem nevoie de o reconstrucție internă”

0
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra, liderul PSD Timiș și președintele Consiliului Județean Timiș, a comentat, astăzi, pe Facebook, înfrângerea rușinoasă de la alegerile prezidențiale a Vioricăi Dăncilă.

Astfel, Dobra susține că este nevoie de o reconstrucție internă, ca urmare a acestui scor slab obținut de PSD la scrutinul de ieri.

„Despre ieri, astăzi și mâine.


Vreau să mulțumesc tuturor celor care, ieri, au fost la vot şi totodată îi felicit pe cei care au câștigat competiția electorală! Viața merge mai departe, însă, trebuie să fim conștienți că, atât victoria cât și înfrângerea responsabilizează ambele părți. Cei care au câștigat sunt datori să ofere țării o conducere corectă care să ofere dezvoltare, siguranță și bunăstare. Iar noi, cei care am pierdut ieri alegerile prezidențiale, trebuie să înțelegem că avem nevoie de o reconstrucție internă prin care să redevenim o nouă forță, oferind o alternativă solidă clasei politice, pentru ca democrația să nu dispară. Totuși, nu îmi pierd optimismul în ceea ce privește viitorul nostru, al românilor și al României, asta mai ales pentru că am încredere în rațiunea acestui popor”, a scris Călin Dobra, pe rețeaua de socializare.

Vă reamintim că Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, a obținut un scor de doar 34,12%, pe când Klaus Iohannis – 65,88%, la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.