Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș: „Sunt convins că după ora 21.00...

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș: „Sunt convins că după ora 21.00 România va avea un președinte doamnă”

4
DISTRIBUIȚI

Liderul PSD Timiș, Călin Dobra, este optimist în ceea ce privește rezultatele celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

Președintele Consiliului Județean Timiș a venit, astăzi, în jurul orei 12.00, la secția de votare deschisă la Școala Generală Nr.


25, aflată în zona Girocului din Timișoara. Călin Dobra a fost însoțit de mai mulți parlamentari și consilieri locali și județeni PSD.

La ieșirea de la urne, liderul PSD Timiș a declarat presei că „am fost împreună cu colegii mei astăzi să votăm pentru un președinte care va reprezenta toți românii, pentru un președinte devotat, pentru un președinte care știe să susțină România, indiferent că este în țară, indiferent că este peste hotare, nicidecum pentru un președinte care a transmis în ultima perioadă aroganță, ură și dezbinare. Sunt ferm convins că după ora 21.00, când se vor închide secțiile de votare, România va avea un președinte doamnă”.

4 COMENTARII

  1. De ce Dobra? Ati furat la voturi asa mult? Nici un om normal nu crede, ca voturile celor ce voteaza USR, PMP, Al. Cumpanasu, Peia , etc. nu vor merge la „mironosita” voastra! Trebuie doar cautati mortii care au votat si veti vedea adevarul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.