Campania demarată în sprijinul unui mic fan polist a avut succes. Tricoul...

Campania demarată în sprijinul unui mic fan polist a avut succes. Tricoul lui Ianis Hagi a fost adjudecat

0
DISTRIBUIȚI

Tricoul donat de Ianis Hagi pentru tratamentul medical al micuţului fan polist Zlatan Nicolin a fost adjudecat. De asemenea, alte persoane au donat sume de bani şi au contribuit la succesul campaniei iniţiate de druckeri.

În urmă cu o săptămână ASU Politehnica a anunţat demararea unei licitaţii pentru tricoul oferit de jucătorul lui Genk şi al naţionalei României.


După şapte zile în care fanii şi nu numai au putut licita pentru acesta câştigător a fost desemnat Mihai Chiş, care a oferit 6.500 de lei pentru tricoul lui Ianis Hagi.

Clubul alb-violet a anunţat de asemenea că în contul bancar al clubului au fost viraţi 7.537,33 lei, în timp ce în cel de paypal 185 lei iar alţi 750 de lei şi 100 euro primiţi în numerar vor fi folosiţi pentru tratamentul micuţului fan care s-a născut cu complicaţii.

„Pentru modul în care ați reacționat în aceste campanii sociale, ne înclinăm în fața voastră. Rămâneți în continuare alături de noi întrucât doar împreună putem consolida sintagma „Politehnica – echipa comunității”, a fost mesajul de pe pagina de Facebook a Politehnicii Timişoara.

Prin această campanie a echipei suporterilor au mai fost licitate tricourile fundaşilor Cristian Scutaru şi Ioan Mera. Pentru primul a fost obţinută suma de 300 lire, donată, impreună cu tricoul, lui Andrei Gerber, fan care se deplasează in fotoliu rulant. Iar al doilea tricou a fost acontat cu 1.600 lei, sumă donată Fundaţiei Pentru Voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.