Locatarii din două blocuri evacuate se pot întoarce în apartamente. Ce s-a...

Locatarii din două blocuri evacuate se pot întoarce în apartamente. Ce s-a cerut pentru scara morții

0
DISTRIBUIȚI

O nouă ședință a Comitetului pentru Situații de Urgență a avut loc, astăzi, la sediul Prefecturii Timiș, pentru ca autoritățile să analizeze ce măsuri vor lua în continuare după tragedia din blocul de pe str.


Miorița, nr. 8, unde trei persoane au murit ca urmare a unei deratizări.

Subprefectul de Timiș, Cristian Franțescu, a declarat că s-a decis ca locatarii evacuați din blocurile aflate pe str. Miorița, nr. 4, și pe str. Vaida Voievod, nr. 1, în care s-a efectuat deratizare de aceeași firmă care a efectuat astfel de servicii și pe str. Miorița, nr. 8, să revină la casele lor.

Asta după ce, astăzi, o echipă mixtă compusă din reprezentanți ai DSP, precum și ai Ministerului Sănătății au verificat din nou imobilele și au ajuns la concluzia că blocurile sunt sigure.

„Am decis astăzi ca persoanele care au fost evacuate să se poată întoarce la casele lor, cu rezerva pentru administratorul societății care deține imobilul de pe str. Miorița, nr. 8, ca înainte de a permite chiriașilor să reintre în locuință să facă o operațiune de igienizare a locului pentru că este necesară această operațiune”, a detaliat subprefectul Cristian Franțescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.