Ce spun politicienii din Timiș despre Guvernul Orban: Este o normalitate

Ce spun politicienii din Timiș despre Guvernul Orban: Este o normalitate

0
DISTRIBUIȚI

Începând de astăzi, România are un nou premier, în persoana lui Ludovic Orban. Acest lucru este văzut cu ochi buni de politicienii din Timiș, astfel că unii susțin că evenimentul de astăzi reprezintă o normalitate, dar și că în acest mod am scăpat de cel mai prost guvern pe care România l-a avut.

„Suntem la putere! Și știm foarte bine că românii au așteptări mari de la noi! N-avem voie să-i dezamăgim! Și nu-i vom dezamăgi! Mult succes, domnule prim-ministru Ludovic Orban, mult succes, Guvern PNL”, a scris pe Facebook, cu majuscule, primarul Nicolae Robu, președintele PNL Timiș.

De asemenea, Nicu Fălcoi, senator USR de Timiș, este de părere că, totuși, soluția cea mai bună ar fi fost alegerile anticipate.

„Din acest moment, guvernul Dăncilă, cel mai prost guvern pe care țara noastră l-a avut vreodată, este istorie. Nu cred în jumătățile de măsură, așa că n-o să vă vând acuma pielea ursului din pădure, spunându-vă că guvernul Orban va reuși să repare în următoarele luni tot ce-a stricat PSD-ul în ultimii ani.


Nu. Nu va reuși. Și n-o să vă spun nici că noi, echipa USR, o să fim vreodată niște furnizori de voturi în alb pentru-acele decizii ale guvernului Orban cu care nu vom fi de acord. Nu, nu vom face asta, fiindcă datoria noastră e-n primul rând față de români. Cred în continuare, la fel ca toți colegii mei din USR, că singura soluție corectă ar fi fost alegerile anticipate. Ce va urma de-acum încolo este, din punctul nostru de vedere, o soluție de tranziție care-ar trebui să ne conducă cât mai repede către organizarea de alegeri anticipate”, a scris Nicu Fălcoi, pe Facebook.

Totodată, Marilen Pirtea, senator PNL de Timiș, ne-a declarat că investirea guvernului Orban reprezintă normalitatea.

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi este o normalitate, este un moment de apogeu al unui demers început în timpul alegerilor europarlamentare, când populația a votat cu scopul de a nu mai auzi de PSD. Oamenii au vrut o schimbare, a urmat moțiunea de cenzură, iar astăzi a avut loc instalarea unui nou guvern. Nu va fi ușor, va fi foarte greu, alții care deși au sprijinit guvernul, nu au dorit să se erodeze intrând la guvernare, iar acest lucru arată lipsă de responsabilitate. Chiar dacă știu că va fi greu, PNL și Ludovic Orban au decis să aibă un guvern, chiar minoritar”, a precizat Marilen Pirtea.

Pe de altă parte, Adrian Pau, deputat Pro România de Timiș, ne-a declarat că „Ludovic Orban a fost suficient de convingător încât să convingă un număr mare de parlamentari să voteze guvernul. Însă, Ludovic Orban nu preia guvernul pe o perioadă foarte favorabilă. Vom vedea ce se va întâmpla”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.