Cel puțin patru morți și 150 de răniți în urma seismului din...

Cel puțin patru morți și 150 de răniți în urma seismului din Albania

0
DISTRIBUIȚI
Foto arhiva

Cutremurul cu magnitudinea de 6,3 grade produs marți dimineață în apropierea capitalei Tirana a determinat moartea a cel puțin patru persoane și rănirea altor 150, conform informațiilor transmise de sursele locale, citate de contidianul The Washington Post.

Victimele din rândul populației au fost însoțite de prăbușirea mai multor clădiri din regiunea afectată, conform oficialilor locali.


Autoritățile de la Tirana fac apel la evacuarea locuințelor supuse riscului prăbușirii de către populația aflată în pericol.

Un seism cu magnitudinea preliminară de 6,3 grade s-a produs marți dimineață în Albania, la aproximativ 40 de kilometri de capitala țării, Tirana, conform site-ului Centrului Seismologic European – Mediteranean (CSEM). Cutremurul a avut loc la ora locală 03:54 (ora României, 04:54), în vestul Albaniei, la adâncimea de 30 de kilometri. Epicentrul seismului a fost la 10 kilometri nord de localitatea Durrës şi la 44 de kilometri vest de Tirana.

O replica cu magnitudinea de 5,4 grade s-a înregistrat la ora locală 6:08, (ora României, 7:08), la o adâncime de 10 km, având epicentrul la o distanță de 47 de kilometri nord-vest de capitala Tirana și la 27 de kilometri nord de localitatea Durres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.