Celebru interlop timișorean din gruparea Udrea, reținut după furtul unui seif în...

Celebru interlop timișorean din gruparea Udrea, reținut după furtul unui seif în Arad. Ce rol a avut și cu cine a fost partener

2
DISTRIBUIȚI

Un celebru interlop timișorean a fost ridicat, în această după amiază, de polițiștii Serviciului de investigații criminale din cadrul Poliției Arad în dosarul grupării organizate specializată în furturi condusă de Ioan Loliș, care a fost arestat încă din luna septembrie. Mocanu Stelian, zis ”Steli” a fost unul dintre membri de bază ai grupării conduse de Sorin Udrea, fiind condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul instrumentat de DIICOT. Acum este acuzat că a participat la furtul unui seif, aflat în sediul unei firme de consultanță din Arad.


În același dosar, au fost reținuți și Abraham Eduard și Daniel Luca, care au fost ridicați, ieri, în timpul operațiunii polițiștilor de la Cluj Napoca și Timișoara, după ce au intrat cu cagulele pe față în sediul USAMV Cluj Napoca și au furat peste 90.000 lei din seiful universității.

În cazul de la Arad, polițiștii au stabilit că Mocanu a fost cooptat de Luca să le fie șofer când s-a dus împreună cu Abraham să fure seiful. Au intrat în sediul firmei din centrul Aradului, au luat seiful, dar l-au abandonat înainte de a ajunge cu el la mașină pentru că au apărut agenții firmei de pază. Aceștia au fost alarmați după ce s-a declanșat senzorul de vibrații care era conectat la seif și de care spărgătorii nu știau. Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore și mâine urmează să fie dus pentru audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad .

 

2 COMENTARII

  1. Ce dracu ăsta celebru interlop, vedeți acum încep să plece toți la pușcărie până începe campania electorala a lui Robu nu mai sunt, ce dracu face Robu că nu mai are susținători. O să vedeți că dacă intra toată mafia la pușcărie, Robu pierde alegerile nu mai are cine sa i facă campanie, poate evazioniști dacă nu i leagă diicot și pe ei. Dacă pierde Robu alegerile o să zică că la sabotat diicot ul și de aceea a pierdut. Robule tu auzi ceva tic tac, tic tac, AMR ul e în scădere.

  2. Ca să se poată spune că intră toată mafia la puşcărie ar trebui să intre şi Robu cu Urbanismul lui, ceea ce mă îndoiesc. Cel puţin deocamdată, mulţi din poliţie, parchet, justiţie, servicii ascultă de Robu iar consilierii locali PNL votau ce dicta Primarul care era preşedintele de partid. De asta Robu nu este arestat până acum, după ce a făcut şi din ce reţele face parte. El face parte din caracatiţă şi caracatiţa îl protejează. Celebrii ăştia nu sunt deloc celebrii, sunt praf în ochii noştri CA SĂ NU-I VEDEM PE CEI MARI, PE CARE VOR SĂ-I SCAPE, SĂ RĂMÂNĂ NEPEDEPSIŢI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.