Celebrul interlop bucureștean Bebe Cămătaru, audiat în dosarul de violență al grupării...

Celebrul interlop bucureștean Bebe Cămătaru, audiat în dosarul de violență al grupării Boncu

6
DISTRIBUIȚI
Bebe Cămătaru lângă fotbalistul Dan Alexa și liderul interlop Sorin Udrea Sursa foto gsp.ro

Ancheta continuă în dosarul DIICOT în care Lucian Boncu și alți membri ai grupării sale au fost arestați preventiv pentru că au sechestrat și bătut un bărbat acuzat că ”a făcut șmen” la aparatele din casino-ul Champions de pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara și a câștigat 80.000 lei. Conform probelor, bărbatul a fost bătut și sechestrat timp de cinci ore în club, amenințat că va fi dus în pădure, legat de un copac și sodomizat.


I s-a cerut să recunoască faptul că a păcălit aparatele și să spună cum a făcut.

Pentru a afla mai multe informații despre suspectul sechestrat, timișorenii au sunat mai mulți lideri ai lumii interlope din București. A fost interceptată și o discuție în care Lucian Boncu discuta cu ”Bebe Cămătaru”, Bebe Bărbulescu, verișorul fraților Nuțu și Sile Cămătaru. Bebe Cămătaru este și nașul liderului interlop timișorean Sorin Udrea, care a fugit în Italia după ce a fost condamnat definitiv în dosarul de crimă organizată, și al fotbalistului Dan Alexa. Cei trei au apărut într-o fotografie de anul trecut când Udrea și-a sărbătorit ziua de naștere în Italia.

Bebe Bărbulescu, care a fost condamnat anterior pentru trafic de droguri și proxenetism, a fost audiat, astăzi ca martor, fiind întrebat de discuția interceptată de anchetatori în care Boncu a fost înregistrat când îi povestea bucureșteanului despre cel pe care l-a sechestrat și încerca să afle detalii. Bebe Cămătaru a negat că ar fi discutat despre prizonierul grupării Boncu, susținând că nu au povestit decât despre un câine pe care a vrut să și-l ia din Timișoara. Ancheta continuă.

6 COMENTARII

  1. Aceasta este gașca lui Nasleu, mâna dreaptă a primarului Robu Nicolae, ei se cred în vestul sălbatic și culmea le și merge deoarece poliția nu există, și dacă există este coruptă după cum am văzut, este la mâna interlopilor. Acești domni sunt o adunătură de tâlhari după cum zic ziariști și care umblă în haită, deoarece singuri dacă ar fi sa i vedeți sunt meluseil. Unul nu știe să se bată corect, sunt grași, tatuați și vulgari. Un sportiv adevărat bate 7 din prima. Așa că sunt niște inculți care îi au la mâna pe toți, politicieni, și șefi de instituții. Adio civilizație și cultură. Acum trăim era robulake.

  2. Robu cred că lipsește din fotografie, sau era la baie. Cum ar comenta Robu Nicolae această fotografie????

    Unde vezi tu Dragoș interlopii???, acești amarasteni sunt muncitori în construcții. Vedeți cum vrea Bota să inducă publicul în eroare. Săraci acești cetățeni sunt zugravi, doar se observa după mainele pline de vopsea.

    Sunt curios dacă frați Camatarul sau acest bebe îl cunosc pe Robu sau Petecel???? Voi ce credeți?????

  3. Bebe o fură de la Boncu, se aude că Boncu a negociat deja. Băieți plecarea, ăsta ceva a vorbit. Pe surse deja se știe. Știe toți că lepra va vorbi.

  4. In timisoara nu exista infractionalitate…. A zis Robu ce sa mai … De aceea l-au sunat pe asta din Bucuresti sa vada daca au ei lipsa un infractor… cata rautate Lucian Boncu Presidente PSD filiala Timis !!

  5. robu e cel care a facut fotografia;)) in dreapta jos este primarul comunei Maureni din jud Caras-Severin! un om de toata isprava,harnic si cinstit:)) >personaje ca aceastea au ajuns sa ne conduca( trist dar adevarat)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.