Cocaină prizată direct de pe uscătorul de mâini din toaleta unei benzinării....

Cocaină prizată direct de pe uscătorul de mâini din toaleta unei benzinării. Cantitatea uriașă vândută de un dealer din gruparea Boncu într-o singură lună

0
DISTRIBUIȚI

Monitorizările făcute de ofițerii antodrog în dosarul de trafic de cocaină al grupării conduse de Lucian Boncu instrumentat de DIICOT Timișoara au surprins mai multe discuții în care traficanții vorbeau despre modul de derulare a afacerii, dar și modul în care aceștia-s vindeau efectiv marfa. Una dintre locațiile de unde s-au adunat probe zdrobitoare, pe lângă locuința lui Boncu și vulcanizarea de pe strada Demetriade, a fost și toaleta unei benzinării de pe Calea Aradului din Timișoara, aflată în apropierea unui cunoscut club. Dealerii, după ce blocau ușa băii din benzinărie, vindeau cocaină și prizau împreună cu clienții după ce drogurile erau puse, de obicei, pe uscătorul de mâini.

În una dintrer nopți, după ce a vândut o doză de cocaină în toaleta benzinăriei, Alin Cionca, zis ”Becali” i-a explicat lui Potoan Bogdan Ionuț de ce nu le mai face reduceri cunoscuților.

A.C.


Nu îmi dai cât.. îmi dai cât trebuie…ăăă stai puțin. D-aia nu mă înțelege lumea, vă da nu pot. Când ajungi sî ai 5-6 minim din astea cunoscuți toată lumea zice, bă da nu poți să-mi dai că eu… Când ai o listă întreagă, eu îs tot băiat fain, eu am un ..(neinteligibil), am unu care are exact aceeași marfă ca și mine, exact aceeași, jur pe viața mea  dacă n-am trimis  pe cineva la el cu patru milioane patru sute și n-o vrut să-i dea fără 30 de lei, nu fără 20 că era euro 4,7 lei.

P.B.I Omul ține

A.C. Nu că ține, așa..mă normal așa îi. bă eu nu-s așa, și lui dacă îi dădea cu 40.

…………………………………..

A.C. Înainte, înainte eram la modul băă..

P.B.I Noi gândim pe termen scurt, bă țac pac am făcut prima asta, i-am dat două grame…

A.C. Da, dar dacă faci un calcul la o lună de zile nu fac de un pai… Eu înainte făceam mulți bani, adică la modul cea mai bună lună am avut 450 grame date, record mondial. Știi câți bani am făcut după 450 de grame, în buzunar? Nu știu dacă am avut 10.000.

Într-o altă întâlnire, o clientă de-a lui ”Becali” îi spune după ce a consumat cocaină ”zici că vin de pe Marte. (…) De 40 de minute nu mai știu de mine” , traficantul asigurând-o că marfa este bună că a prizat și el același lucru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.