CODRU Fest: sesiune de plantare de copaci și videoclip inedit VIDEO

CODRU Fest: sesiune de plantare de copaci și videoclip inedit VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul acestei săptămâni va avea loc o nouă acțiune culturală și ecologistă inițiată de organizatorii Codru Fest, evenimentul născut în această vară din dorinţa de a scoate în evidenţă importanţa pădurii şi necesitatea de a proteja natura.

„A fost soare și multă voie bună, în august, în CODRU. Ne-a adăpostit și ne-a răcorit timp de 3 zile, iar acum a sosit momentul să-l răsplătim. Plăntăm!!! Când? 15-16 noiembrie 2019. Unde? În draga noastră Pădure Bistra. Timp de două zile, voluntarii vor ajuta la reîmprospătarea mult iubitului CODRU. Veniți echipați cu energie și haine comode, căci de echipament, mâncare și muzică ne ocupăm noi. Vom readuce atmosfera unică din vară, acum – la sfârșit de toamnă“, spun inițiatorii festivalului organizat de către ADI Pădurea Bistra şi asociaţia No Sheep.

O parte din fondurile provenite din donaţiile pentru accesul la festival ul desfășurat în luna august a acestui an vor fi folosite pentru plantarea a 6.000 de arbori, pentru îmbogăţirea arealului pădurii, căci pagubele considerabile suferite în urma furtunii din septembrie 2017 impun conservarea şi revitalizarea ei.


Printre artiștii care au susținut concerte la Codru Fest s-au numărat Subcarpați, Zdob și Zdub, Laboratorium Pieśni , Fără Zahăr, Timpuri Noi, Țapinarii, Corbu și Pământ.

Plantările vor avea loc în zilele de 15 și 16 noiembrie în partea de est a pădurii Bistra, cu accesul dinspre localitatea Bucovăț, iar cei interesați să participe la aceste acțiuni se pot înscrie aici pentru ziua de vineri și aici pentru ziua de sâmbătă.

Colectivul HipHopTm a lansat recent un videoclip inedit filmat în cadrul acestui festival . Sub numele de MCs United – Timișoara Cypher #1, melodia a fost realizată de Mithrill, Gemini Jaxx, Prat, MCx Woodie, MC 44, Kaos INK, One Lion pe un instrumental de DJ Flama iar de partea audio și video s-au ocupat cei de la DSPro Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.