Comercianții de pe trotuarele din Piața Flavia, amendați și cu marfa confiscată

Comercianții de pe trotuarele din Piața Flavia, amendați și cu marfa confiscată

0
DISTRIBUIȚI

O nouă acțiune a polițiștilor locali din Timișoara, desfășurată în Piața Flavia, după ce și săptămâna trecută i-au luat prin surprindere pe comercianții ce-și etalau marfa pe trotuar. Vânzătorii de obiecte second-hand sau alte chiciuri nu s-au învățat și au recidivat, alegându-se cu amenzi pe măsuri, pentru ilegalitățile comise.

Sâmbătă și duminică, de la primele ore, polițiștii locali s-au aflat în Piața Flavia și au acordat 28 de amenzi comercianților care, deși au posibilitatea să își vândă obiectele în piață, le expun pe trotuar. Fiecare dintre aceștia a primit amendă de până la 250 de lei, iar bunurile le-au fost confiscate.

Oamenii legii au confiscat obiecte uzate, precum îmbărăcminte, încălțăminte, cărți, electronice și electrocasnice.


La acțiunea precedentă, care s-a desfășurat săptămâna trecută, miercuri, 30 octombrie, polițiștii locali confiscaseră 106 produse de la comercianții de pe trotuare.

Poliția Locală atrage atenția comercianților care își expun spre vânzare mărfurile să respecte legislația în vigoare și să folosească zonele destinate acestui tip de comerț, acțiunile în zona respectivă continuând și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.