Consilierul județean Cosmin Buboi, candidatul PNL la Primăria Săcălaz. Cum îl laudă...

Consilierul județean Cosmin Buboi, candidatul PNL la Primăria Săcălaz. Cum îl laudă Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

cosmin buboi

Conducerea PNL Timiș a stabilit numele candidatului care va intra în cursa pentru Primăria Săcălaz, o comună aflată lângă Timișoara. Astfel, Nicolae Robu, liderul PNL Timiș, a anunțat că va candida la alegerile locale de anul viitor Cosmin Buboi, consilier județean și președinte al Consiliului de Administrație de la Societatea de Transport Public Timișoara.

„Am avut o ședință a organizației locale Săcălaz, în prezența Biroului Politic Județean Timiș. În prezența a circa 400, 500 de persoane, am anunțat candidatura la funcția de primar al Săcălazului a colegului Cosmin Buboi. E l a decis, după multe ezitări, să-și asume o astfel de candidatură și desigur să-și asume ceea ce urmează de după, pentru că noi suntem încrezători în victoria noastră și nu-i deloc ușor să fi primar.


E timpul ca și în Săcălaz, comună situată extrem de aproape de Timișoara, să se întâmple lucruri pozitive mult mai multe decât s-au întâmplat și e timpul să se pună în valoare potențialul pe care o comună din zona periurbană a unui oraș precum Timișoara. La Săcălaz, asta s-a întâmplat pe o scară mult prea mică. Colegul Cosmin Buboi este un om de afaceri de succes și a demonstrat capacitatea în mediul privat și i-am văzut și aplecarea spre interesul public din postura de președinte al Consiliului de Administrație al STPT. Este un coleg dedicat, care pune suflet în ce face și am încredere, odată că va câștiga alegerile pentru funcția de primar și apoi că va fi un foarte bun primar”, a afirmat Nicolae Robu.

De asemenea, Cosmin Buboi și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al comunei Săcălaz pe Facebook, criticând actuala administrație pentru faptul că nu atrage investitori.

„Cred că suntem cu toții de acord că ne dorim să trăim într-o localitate curată, condusă cu responsabilitate și respect față de oameni și aflată în continuă dezvoltare. Suntem cu toții de acord și în privința faptului că Săcălazul, deși atât de aproape de Timișoara, nu atrage investitori și nu se dezvoltă îndeajuns de repede. Sunt multe de făcut. Cu bucurie și optimism vă anunț că m-am hotărât să candidez la Primăria Săcălaz, la alegerile locale din 2020. Aici este familia mea, casa mea, căminul meu. Știu ce trebuie făcut, cunosc oamenii, știu că sunt harnici, energici și de treabă”, a precizat Cosmin Buboi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.