Consiliul Județean Timiș are nevoie de milioane de euro pentru a finaliza...

Consiliul Județean Timiș are nevoie de milioane de euro pentru a finaliza două proiecte importante

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a făcut noi pași cu scopul de a realiza două dintre cele mai importante proiecte ale instituției. Este vorba de centrul de colectare legume-fructe de la Tomnatic, precum și de bazinul de înot din Jimbolia.

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, susține că este nevoie de aproximativ șapte milioane de euro pentru ca cele două proiecte să fie duse la bun sfârșit.


Ieri, în plenul CJ Timiș au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru centrul de colectare legume-fructe și pentru bazinul de înot.

„Am aprobat indicatorii tehnico-economici dați de studiul de fezabilitate pentru centrul de legume-fructe de la Tomnatic și pentru bazinul de înot de la Jimbolia. La acest moment, având hotărârea consiliului județean, putem merge mai departe cu licitația pentru proiectare și execuție. Centrul de legume-fructe de la Tomnatic este un proiect de aproximativ 4,5 milioane de euro, care are termen de execuție proiectarea și finalizarea investiției 20 de luni, iar bazinul de înot are o valoare de aproximativ 2,5 milioane de euro, cu termen de realizare a proiectării și execuției de 18 luni”, a explicat Călin Dobra.

Potrivit șefului CJ Timiș, în cazul în care lucrurile vor merge bine, anul viitor ar putea începe lucrările la cele două obiective importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.