Ripensia s-a jucat cu focul, deşi putea câştiga mai clar la Reşiţa....

Ripensia s-a jucat cu focul, deşi putea câştiga mai clar la Reşiţa. Roş-galbenii i-au lăsat pe rosso-neri în zona minată

0
DISTRIBUIȚI

Meci la discreţie pentru Ripensia Timişoara în Valea Domanului, acolo unde roş-galbenii au depăşit-o pe CSM Reşiţa. A fost „doar” 2-1 pentru elevii lui Alexandru Pelici, care au irosit mai multe oportunităţi şi au primit în minutul 90 un gol care a făcut finalul mai palpitant. În urma acestui rezultat „Ripi” a părăsit locurile retrogradabile, zonă în care au rămas, în schimb, cărăşenii.

Gazdele au avut o ocazie mare prin Coman în minutul 2, dar terenul i-a jucat o festă în faţa porţii goale. După acest moment Ripensia a trecut treptat, dar sigur la pupitru. Primul gol a venit destul de târziu în prima parte. În minutul 38 Voinea a fost lansat de Apro, a şutat în transversală din unghi, dar balonul a sărit la Chera în mijlocul careului, iar jucătorul U19 a marcat cu capul. Golgheterul Voinea s-a întrecut în ratări apoi, în minutul 41 Zimmermann a respins lovitura de cap a acestuia.

La reluare vârful Ripensiei şi-a continuat „recitalul” de ratări, dar a şi punctat pentru a 11-a oară în acest campionat.


A făcut-o cu 20 de minute înainte de expirarea timpului regulamentar, tot cu capul, la capătul unei centrări la colţul lung.

Reşiţa nu a avut mai bine de o oră nicio şansă importantă şi a părut o echipă împăcată cu soarta în ciuda schimbării de pe banca tehnică. Totuşi, după ce Voinea a mai irosit două şanse mari, dintre care una din lateral cu doar un fundaş rămas pe linia porţii, gazdele au reuşit să mai dea emoţii pe final.

Dacă Ene a irosit şi el o ocazie cu poarta părăsită de Dobre, trimiţând incredibil în plasa laterală din câţiva metri, în minutul 90, în urma unui corner bâlbâit, fundaşul Banac i-a readus pe rosso-neri în meci. Mai mult, Zimmermann a atacat şi el poarta adversă la ultima fază, un corner rămas însă fără rezultat, obţinut după şutul lui Cristea, respins de Dobre.

„Ripi” a rămas astfel cu toate punctele, o victorie mare în deplasare, după mai multe egaluri obţinute de roş-galbeni pe teren străin. De partea cealaltă, Reşiţa nu se regăseşte nici „sub” Dorinel Munteanu, cărăşenii au rămas pe 17, cu doar 16 puncte. Timişorenii din Fabric au acum 22 de puncte şi sunt la mijlocul clasamentului.

CSM Reşiţa: Zimmermann – L. Acka (73, Cioablă), Banac, Vlădia, Vădrariu – Poiană (60, R. Stănescu), C. Cristea (cpt.) – G. Răducan, M. Coman, Dat (34, Lazăr) – D. Ene. Antrenor: Dorinel Munteanu

Ripensia: Şt. Dobre – Ad. Popa (77, Popovici), Apro (cpt.), Hecsko, C. Lungu – Burdeţ, T. Călin – Golda (64, Monea), Al. Neagu (65, Zaluschi), Chera – A. Voinea. Antrenor: Alexandru Pelici

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.