Deputatul Adrian Pau, „săgeți” către Călin Dobra: „Pariază în continuare pe Viorica...

Deputatul Adrian Pau, „săgeți” către Călin Dobra: „Pariază în continuare pe Viorica Dăncilă sau trădează omul care l-a susținut, așa cum a mai făcut-o”

0
DISTRIBUIȚI

adrian pau

Deputatul Pro România de Timiș Adrian Pau, care a plecat din PSD în luna februarie a acestui an, i-a transmis, astăzi, un mesaj lui Călin Dobra, după înfrângerea rușinoasă obținută de Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale.


Astfel, Adrian Pau susține că PSD merge într-o direcție greșită și că se promovează oameni fără valoare.

„Mihai Ritivoiu a făcut furori ieri cu postarea sa legată de declinul Partidului Social Democrat, opinia sa devenind virală printre pesediști. Fără doar și poate, părerea lui Mihai nu poate fi contestată și mă bucură faptul că s-a găsit un om care să spună ceea ce susțineam eu acum mai bine de un an: PSD merge într-o direcție eronată, leadership-ul greșește flagrant, se promovează oameni fără valoare etc”, a scris Adrian Pau, pe Facebook.

De asemenea, deputatul Pro România spune că așteaptă o reacție și din partea președintelui PSD Timiș, Călin Dobra, care ar avea două variante: „pariază în continuare pe cartea Viorica Dăncilă sau trădează omul care l-a susținut, așa cum a făcut și cu Sorin Grindeanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.