Deputatul Simonis după demiterea managerului de la spitalul județean: ”Cea mai mare...

Deputatul Simonis după demiterea managerului de la spitalul județean: ”Cea mai mare vină a doctorului Craina este că e membru PSD”

6
DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD Alfred Simonis a atacat, în termeni duri, decizia guvernului PNL de a-l schimba din funcție pe managerul Spitalului Județean Timișoara cu un liberal, venit de la PLUS.

”Modul în care PNL a decis să îl schimbe din funcție pe Marius Craina arată încă o dată micimea și ignoranța acestui partid.


Marius, un OM respectat de întreaga comunitate, poartă vina modernizării Spitalului Județean, a ridicării nivelului actului medical și respectului față de pacient, a tratamentului uman față de fiecare om care a trecut pragul spitalului. Însă cea mai mare vină a doctorului Craina este că e membru PSD. Într-un PNL în care se vorbește despre meritocrație și competență se iau decizii pur clientelare, fără a se ține cont de performanțele unui om care a resuscitat de-a dreptul o instituție aflată la un moment dat în moarte clinică”, a scris Simonis pe pagina sa de Facebook.

6 COMENTARII

  1. Da’ cu cine fraternizezi? Haide, uimește-ne…nu ne omori cu asteptarea! Are de nerabdare sa-ti citesc construcția logica și argumentele!

  2. Doar nu esti chiar așa spalat pe creier sa crezi ca in psd facind un pricentaj la nr de lichele ,hoți sau incompetenți ar fi cu multe procente peste cei din Pnl .

  3. Simonis a fraternizat când era în C.L.Timişoara cu liberalii şi democraţii, de fapt toate partidele, la şmenurile din urbanism(ex. horticultura). Acum degeaba vorbeşte de ei, nu mai are probitate morală după ce a împărţit cu ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.